ethiopia travel tours vacation grouptrips rondreizen
NEDERLANDSENGLISH
Rondreizen en Groepsreizen naar Ethiopië
   

ethiopia travel tours vacation grouptrips rondreizen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DE STELAE VAN AXUM

 

Axum is de wieg van de oude Ethiopische beschaving. Het is een exotisch toeristen oord dat een unieke combinatie biedt tussen verleidelijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid, perfect weer, uitstekend milieu en ongeevenaarde gastvrijheid.

Axum was vooruit op zijn tijd. De inwoners wisten hoe ze dieren moesten temmen, granen moesten verbouwen, munten moesten slaan en buitengewone obelisken moesten graveren. Ze accepteerden het Christendom als een van de eersten en dit hielp bij de ontwikkeling van een uniek alfabet en creeerde een systeem van composeren en zingen van religieuze liederen.

Echt, Axum was de meest inventieve stad van zijn tijd, gevormd en hervormd door diepgaand geloof, geraffineerde adminstratie, grenzenloze welvaart en artistieke en technische glans. Dit zowel in termen van heiligheid als ook zijn grootheid als rijk.

Axum is als Rome en Jerusalem gecombineerd; geloof, heiligdom, geschiedenis en rust in één.

Tegenwoordig heeft Axum zeven grote monolieten, waarvan er sommige zijn omgevallen. Eén van de obelisken is ooit naar Rome gebracht waar het een aantal jaren heeft gestaan. Deze obelisk is later teruggebracht naar Ethiopië en op zijn originele plaats in Axum weer opgericht.

De ruines van het paleis van de Koningen van Sheeba, als de Ark des Verbonds zijn te vinden in Axum. Tegenwoordig wordt Axum gezien als een van de heiligste bestemmingen door vele Christelijke pelgrims.

ethiopia travel tours vacation grouptrips rondreizen ethiopia travel tours vacation grouptrips rondreizen

 

http://casino.us.org 
© BlueSky Holiday Design
2006-2014

Ethiopia Explore is part of BlueSky Holiday Design